Chris Woerts: 'Paniek bij Feyenoord, Arnesen afwezig tijdens drukke transferzomer'

Chris Woerts: 'Paniek bij Feyenoord, Arnesen afwezig tijdens drukke transferzomer'

07-06-2022 22:58 Laatste update: 08-06-2022 08:50
105

Feyenoord moet het voorlopig stellen zonder technisch directeur Frank Arnesen. Volgens Chris Woerts zal de Deen de hele transferzomer aan zich voorbij moeten laten gaan. Hij spreekt van 'grote paniek' in De Kuip.

"Frank Arnesen heeft een bacteriële infectie in zijn knie opgelopen", vertelt Woerts bij Vandaag Inside. "Bij de finale in Tirana had hij al een knie zo groot als een ballon. Hij is toch naar Tirana gegaan en heeft een aantal dingen gedaan. De bacterie is in zijn lichaam geslagen en hij moet tot september minimaal aan een kuur met peniciline. Hij is aan zijn huis gekluisterd. Hij gaat af en toe naar de club, maar kan weinig doen. Arnesen moet vervangen worden. Dat is wel een probleem voor Feyenoord, want het is de belangrijkste periode van het jaar."

Feyenoord staat een drukke transferzomer te wachten. Voor belangrijke spelers als Luis Sinisterra, Orkun Kökcü, Tyrell Malacia en Marcos Senesi is volop interesse. Woerts verwacht dat advocaat Joris van Benthem en algemeen directeur Dennis te Kloese de honneurs waarnemen de komende maanden. "Te Kloese heeft in Amerika en Mexico een technische achtergrond. Frank beantwoordt wel zijn telefoon en appt als een gek. Alleen kan hij fysiek nergens heen, dus dat is heel lastig voor hem in deze periode."