Streuer werkt mee aan Twente-exit: 'Hij wil ook weg, kan ik me voorstellen'

Streuer werkt mee aan Twente-exit: 'Hij wil ook weg, kan ik me voorstellen'

04-05-2023 16:30 Laatste update: 05-05-2023 13:11
160

FC Twente werkt mee aan een vertrek van Ramiz Zerrouki deze zomer. Dat benadrukt Jan Streuer in de #DoneDeal, de transferpodcast van VoetbalPrimeur. Feyenoord is één van de clubs met concrete belangstelling.

Feyenoord probeerde Zerrouki voor en tijdens het seizoen weg te halen bij Twente, maar Streuer gaf geen duimbreed toe. Nu zijn de kaarten opnieuw geschud. "We hebben tegen Zerrouki gezegd dat we meewerken aan een transfer", bevestigt Streuer aan #DoneDeal.

"Deze speler moet deze zomer gewoon een transfer maken, zo simpel is het", verduidelijkt de technisch directeur van Twente. "Het loopt al zo lang. Het gaat gebeuren, daar ben ik van overtuigd."

Feyenoord is één van de mogelijke bestemmingen van Zerrouki. Streuer wil dat bevestigen noch ontkennen en weigert publiekelijk een prijskaartje aan de international van Algerije te hangen. "Dat doet geen enkele club." Wel gaan er bedragen van acht à tien miljoen euro rond.

"Die jongen wordt aan alle kanten gevolgd", besluit Streuer. "Het is nog behoorlijk vroeg, maar ik ga er vanuit dat de transfer gaat gebeuren. Hij wil zelf ook weg en dat kan ik me wel voorstellen."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!