Perez spot reden van slechte periode Ajax: 'Is een gevolg van een jaar geleden'

Perez spot reden van slechte periode Ajax: 'Is een gevolg van een jaar geleden'

08-05-2023 19:39
74

Kenneth Perez denkt dat het beleid van vorig jaar de grootste reden is van het mislukte seizoen van Ajax. Dat vertelt hij in Voetbalpraat bij ESPN. De analist ziet de Amsterdammers lijden en kruipen richting het einde van dit seizoen.

"Het gaat gewoon echt moeizaam en moeilijk bij Ajax", vertelt Perez over de situatie in Amsterdam. "Het is ook echt een gevolg van je beleid van een jaar geleden. De beslissingen die je genomen hebt die komen pas later aan het licht. Het blijkt dat je niet de juiste mensen op de juiste plek hebt. Daarmee sukkel je naar het einde en mag je nog hopen op Europa League."

Ook de wedstrijd tegen AZ kon Perez niet bekoren. "Ik heb geen topper gezien. Gewoon een wedstrijd tussen twee redelijke ploegen in de Eredivisie. AZ hield Ajax wel echt in leven. Zij waren wel de betere partij, maar Ajax kreeg wel echt de meeste kansen. Dat mag je AZ kwalijk nemen en ik vond het ook gek dat ze daarmee akkoord gingen. Dit was het moment om een zwak Ajax echt een keer pijn te gaan doen."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!