Van der Gijp adviseert nog twee versterkingen voor 'veelbelovend' PSV

Van der Gijp adviseert nog twee versterkingen voor 'veelbelovend' PSV

08-08-2023 22:32
84

René van der Gijp noemt het optreden van PSV tegen Sturm Graz veelbelovend. De analist van Veronica denkt dat de Eindhovenaren hoge ogen kunnen gooien dit seizoen, maar zijn er nog één à twee versterkingen nodig.

"Ik vond ze goed spelen, al was het ook niet zo moeilijk vandaag", zegt Van der Gijp na de 4-1 zege in het Philips Stadion. "Ik vind het voorin aardig in elkaar zitten. Je zou er in de achterhoede eigenlijk nog twee moeten hebben. Voor Patrick van Aanholt zou ik ook wel een goede vervanger willen zien. En van André Ramalho ben ik niet zo kapot. Olivier Boscagli vind ik wel een aardige speler, die heeft een goede trap en is comfortabel aan de bal."

Volgens Van der Gijp maakt één zwaluw nog geen zomer, maar de analist vindt het veelbelovend wat PSV laat zien. "Ja zeker man, hoe ze spelen nu. Dat vind ik wel. Ook dat middenveld, met die nieuwe jongen, harstikke leuk", doelt hij op Isaac Babadi. "Die speelde een hartstikke leuke wedstrijd vandaag. Zolang Sangaré niet afgejaagd wordt en hij kan draaien en kijken, dan lukt het allemaal wel. Hij speelde ook een goede wedstrijd."

Babadi, Luuk de Jong (2) en Sangaré scoorden voor PSV. De ploeg van Peter Bosz kan de klus volgende week in Oostenrijk afmaken.