'Ajax wil niet aan eisen voldoen: Tagliafico-terugkeer zeer onwaarschijnlijk'

'Ajax wil niet aan eisen voldoen: Tagliafico-terugkeer zeer onwaarschijnlijk'

16-08-2023 14:47 Laatste update: 14:51
96

Fabrizio Romano acht de kans zeer onwaarschijnlijk dat Nicolás Tagliafico deze zomer terugkeert bij Ajax. Olympique Lyonnais, zijn huidige club, verlangt een bedrag waaraan de Amsterdammers momenteel niet willen voldoen. 

Eerder deze week maakte De Telegraaf bekend dat Ajax een poging zou ondernemen om Tagliafico terug te halen naar Amsterdam. De speler zelf, die tijdens zijn jaren in de Johan Cruijff ArenA uitgroeide tot een belangrijke schakel, zou een transfer wel zien zitten. Later werd duidelijk dat een terugkeer 'ingewikkeld' is, aangezien zowel de transfersom en het salaris van de Argentijn momenteel te gortig zijn voor Ajax. 

Romano beaamt dit nieuws. 'De deal is zeer onwaarschijnlijk vanwege de eisen die zijn gesteld door Olympique Lyon', zo is te lezen. Waar een ingaande transfer van de linkervleugelverdediger dus zeer onwaarschijnlijk lijkt, lijkt een vertrek van Jorge Sánchez juist een kwestie van tijd. De rechtsback van Ajax staat in de belangstelling van Porto, een club waar de Mexicaan maar al te graag voor zou willen spelen.