Legia komt met statement na chaos na duel met AZ: 'Schandalige gebeurtenissen'

Legia komt met statement na chaos na duel met AZ: 'Schandalige gebeurtenissen'

06-10-2023 11:15
56

De clubleiding van Legia Warschau heeft gereageerd op de ongeregeldheden na de wedstrijd tegen AZ. De Poolse club gaat om 14:00 uur een persconferentie houden om een uitgebreide reactie te geven op de chaos rond het stadion.

'Dames en heren, vanwege de schandalige gebeurtenissen na de wedstrijd tegen AZ Alkmaar zal er om 14.00 uur een persconferentie worden gehouden in het stadion met de voorzitter van Legia Warschau, Dariusz Mioduski. De media worden vriendelijk verzocht aanwezig te zijn op de conferentie en het team er niet bij te betrekken na terugkeer op de luchthaven van Chopin', luidt het voor nu korte statement van Legia via X.

Na de wedstrijd tussen AZ en Legia ging het flink mis tussen fans en zelfs spelers van de Polen. Twee spelers van de bezoekers werden zelfs opgepakt na verschillende confrontaties met de ME. Ook de voorzitter van Legia zou zijn aangevallen door de Mobiele Eenheid bij het AZ-stadion. Er zouden Poolse fans zijn doorgebroken en bij de fans van de Alkmaarders zijn gekomen.