Perez diep onder de indruk van 'heerlijke voetballer' van Ajax: Ik ben verliefd

Perez diep onder de indruk van 'heerlijke voetballer' van Ajax: "Ik ben verliefd"

13-08-2018 08:14
94

Matthijs de Ligt kan niet meer stuk bij Kenneth Perez. Volgens de Deense analist van FOX Sports steekt de Ajax-aanvoerder er met kop en schouders bovenuit in de Eredivisie.

"Ik ben verliefd op De Ligt", zegt Perez bij FOX. "Echt, als ik zit te kijken... Hij is net negentien geworden en aanvoerder. Ik vind het echt zo'n heerlijke voetballer. Buitenlandse clubs die in Nederland willen shoppen, komen heel snel bij hem uit. Hij is fysiek sterk, mentaal weerbaar en gaat erin als een beer. En hij is ook nog slim. Ik ben helemaal gek op De Ligt."

Gertjan Verbeek is het eens met Perez. De oud-trainer van FC Twente stelt dat De Ligt een uitstekende ontwikkeling doormaakt. "Je ziet dat hij het afgelopen anderhalf jaar ongelooflijk aan kracht heeft gewonnen. Hij is veel wendbaarder dan hij was", aldus Verbeek.

De Ligt liet vorige week aan VoetbalPrimeur weten dat hij bij Ajax wil blijven als de Amsterdammers zich plaatsen voor de Champions League. De verdediger staat er nog altijd goed op in het buitenland. Onlangs zou Ajax een bod van 65 miljoen euro hebben afgeslagen.