'Juventus en Sampdoria zijn in gesprek over Ihattaren-situatie'

'Juventus en Sampdoria zijn in gesprek over Ihattaren-situatie'

04-01-2022 14:04
69

Juventus en Sampdoria werken aan een oplossing voor de situatie rond Mohamed Ihattaren, meldt de Italiaanse krant La Repubblica. De speler is in Nederland en gaat zijn debuut voor Sampdoria niet meer maken.

PSV verkocht Ihattaren voor een klein bedrag aan Juventus, dat hem meteen weer doorverhuurde aan Sampdoria. Ihattaren voelde zich echter ongelukkig in Italië en is terug naar Nederland gegaan. Daar is hij met een personal trainer bezig aan een comeback, maar niet bij Sampdoria.

Wedden

Meer odds

Zowel Sampdoria als Juventus is niet blij met de situatie en zijn met elkaar in gesprek gegaan. De kans is groot dat Juventus een andere huurspeler naar Sampdoria stuurt. La Repubblica noemt de namen van Kaio Jorge, Filippo Ranocchia, Hans Nicolussi Caviglia en Nicholas Beans. Sampdoria heeft spelers tekort en moet een extra middenvelder hebben.

Het huurcontract tussen Juventus en Sampdoria loopt tot het einde van het seizoen, maar de kans is levensgroot dat dat ontbonden wordt. Bij Juventus ligt Ihattaren nog tot 2025 vast.