FC Groningen vangt bot bij oude bekende: 'Contact gehad, niet de juiste stap'

FC Groningen vangt bot bij oude bekende: 'Contact gehad, niet de juiste stap'

16-01-2023 22:21
22

Deyovaisio Zeefuik had deze winter bij zijn voormalig broodheer FC Groningen kunnen tekenen. De rechtervleugelverdediger mocht vertrekken bij Hertha BSC en vervolgt zijn loopbaan bij Hellas Verona.

Hellas huurt Zeefuik tot het einde van het seizoen. Als de nummer negentien van de Serie A zich handhaaft, kan de club hem definitief inlijven. In 2020 vertrok Zeefuik bij Groningen, maar hij is zijn oude club nog niet vergeten. "Als ik naar de Eredivisie kijk, kijk ik naar FC Groningen", zegt hij tegen ESPN. "Ik vind het erg jammer hoe het nu gaat. Ik heb contact met ze gehad, maar dat is niet de juiste stap voor mij op dit moment."

"Ik vind het wel heel erg om te zien hoe ze er nu voorstaan, maar ik heb het volste vertrouwen in een goede afloop", vervolgt Zeefuik. "Ze gaan niet degraderen." Naast Zeefuik maakt ook landgenoot Jayden Braaf het seizoen af bij Hellas. De twintigjarige aanvaller wordt verhuurd door Borussia Dortmund, waar hij in de beloftenploeg speelde. Hellas bedingt ook in de deal met Dortmund een koopoptie.