Ploeterend FC Groningen vindt nieuwe assistent-trainer: 'Zijn heel blij'

Ploeterend FC Groningen vindt nieuwe assistent-trainer: 'Zijn heel blij'

24-01-2023 15:28 Laatste update: 15:30
45

FC Groningen heeft er een nieuwe assistent-trainer bij. Gert Peter de Gunst is toegevoegd aan de technische staf van de eerste selectie. Hij heeft een contract getekend tot aan het einde van dit seizoen.

Groningen verkeert momenteel in zwaar weer. Afgelopen weekend werd er met 3-1 verloren op bezoek bij sc Heerenveen en de club heeft momenteel slechts drie punten meer dan nummer laatst SC Cambuur, de tegenstander van komende donderdag. 

Mark-Jan Fledderus, de technisch directeur van Groningen, ging na het doorschuiven van Dennis van der Ree als hoofdtrainer op zoek naar een extra versterking voor de staf. Daarbij kwam hij uit bij De Gunst, die in het verleden lang werkzaam was bij PEC Zwolle. 'Wij zijn heel blij met zijn komst, want met Gert Peter hebben wij een trainer kunnen vinden die heel veel ervaring heeft in de rol van assistent-trainer en van wie wij denken dat hij - in aanvulling op de overige stafleden ons heel goed helpen in het restant van dit seizoen', zo is te lezen op de officiële clubsite.