Van de Beek zet grote stappen: 'Ik kan bijna alles weer doen, heb geen pijn meer'

Van de Beek zet grote stappen: 'Ik kan bijna alles weer doen, heb geen pijn meer'

04-05-2023 17:35
44

Donny van de Beek heeft een inkijkje gegeven in zijn revalidatie bij Manchester United. De middenvelder kwam met een positieve update en geeft aan alweer bijna alles te kunnen doen. 

Samen met fysiotherapeut John Davin, die al jaren op de club werkzaam is, werkt Van de Beek aan zijn herstel. De twee hebben een goede band opgebouwd. "Een legende hier", aldus de pechvogel, die een van zijn zeldzame basisplaatsen bij United begin januari moest bekopen met een horrorblessure. 

Na zijn knieoperatie werd de verwachting uitgesproken dat hij in het seizoen 2023/24 weer zijn rentree kan maken bij United. De Nederlander geeft aan dat hij heel goed op weg is. "Ik kan bijna alles weer doen. We zijn goed bezig. Ik heb geen pijn meer, dus dat is positief. Ik kom elke dag dichter bij de terugkeer op het veld, ik kan niet wachten."

Woensdag liet het Algemeen Dagblad de naam van Van de Beek nog vallen in verband met een terugkeer naar Ajax, waar de kersverse directeur voetbalzaken Sven Mislintat druk bezig is met het opnieuw vormgeven van de selectie.