Mislintat sorteert voor op Ajax-versterkingen: 'Ja, we kunnen iets verwachten'

Mislintat sorteert voor op Ajax-versterkingen: 'Ja, we kunnen iets verwachten'

08-08-2023 16:15
158

Sven Mislintat gaat ervan uit dat Ajax voor 31 augustus nog gaat toeslaan op de transfermarkt. De directeur voetbalzaken van de Amsterdammers geeft aan dat het deze dagen behoorlijk druk is in de Johan Cruijff ArenA. 

Mislintat kwam dinsdagmiddag op de Open Dag van Ajax voor de camera van het clubkanaal. "Het is een drukke periode, zoals altijd bij Ajax. Er is veel interesse van clubs in spelers en die willen we zo goed mogelijk vervangen, zodat we zo sterk mogelijk zijn om prijzen te winnen", aldus de Duitser. 

"Ja, we kunnen iets verwachten", verklapt Mislintat. "Als je kwaliteitsspelers verliest, moeten we de selectie versterken. Dat doen we continu, maar voor Ajax is het ook moeilijk, omdat er veel interesse is van clubs uit bijvoorbeeld de Premier League. Het is lastig voor Maurice (Steijn, trainer, red.) om met alle geruchten om te gaan en steeds gefocust te blijven. Je kunt er zeker van zijn dat we op 31 augustus ons werk hebben gedaan", belooft Mislintat. 

De kans is groot dat Ajax zich ergens de komende weken nog gaat versterken met een verdediger. De Amsterdammers pikte Jakov Medic al op bij St. Pauli, maar ook Hiroki Ito van VfB Stuttgart en Josip Sutalo van Dinamo Zagreb prijken nog hoog op de verlanglijst.