Perez: 'Misschien was Feyenoord te hebberig, zo'n bedrag krijg je niet meer'

Perez: 'Misschien was Feyenoord te hebberig, zo'n bedrag krijg je niet meer'

15-08-2023 12:47 Laatste update: 17:25
215

Kenneth Perez vraagt zich af of Feyenoord te stevig heeft gehandeld bij de transfer van Lutsharel Geertruida. RB Leipzig had 30 miljoen euro over voor de verdediger, maar uiteindelijk ketste de transfer af. 

In de maandagaflevering van het ESPN-programma Voetbalpraat denkt Perez hardop na over de afgeketste transfer. Geertruida wilde graag naar de Bundesliga, maar werd op het einde teleurgesteld. "Als speler denk je: met zulke bedragen komt die transfer wel rond. In zijn hoofd was hij er denk ik al, je gaat kijken naar appartementen en je nieuwe leven voorstellen. Het gaat wel om geld, maar voetballers blijven mensen."

"Ik vraag me af of Feyenoord te hebberig is geweest in de onderhandelingen. Ze hebben te lang afgewacht en daarom is Leipzig doorgeschakeld. Ik weet niet of je voor Geertruida ooit weer zo een bedrag gaat krijgen", vervolgt Perez. "Hij stond er dit weekend (tegen Fortuna Sittard, red.) wel weer gewoon, dat zegt ook wel weer wat over zijn onverzettelijkheid", besluit de analist.