Bosz heeft goede hoop op PSV-rentree tegen Dortmund: 'Op de goede weg'

Bosz heeft goede hoop op PSV-rentree tegen Dortmund: 'Op de goede weg'

19 februari - 12:45 Laatste update: 16:21
24

Zeker is het nog niet, maar Johan Bakayoko keert tegen Borussia Dortmund mogelijk terug in de basiself van PSV. Peter Bosz heeft een dag voor de Champions League-kraker in Eindhoven goede hoop.

Bakayoko maakte zondag al zijn rentree op het trainingsveld. "Hopelijk kan hij later vandaag volledig meetrainen. Dan gaan we zien hoe fit hij is. Hij is is op de goede weg", zegt Bosz op de persconferentie over Bakayoko, die vrijdagavond tegen Heracles Almelo (2-0) ontbrak wegens ziekte.

Bakayoko werd vervangen door spits Ricardo Pepi. Dat experiment verliep niet helemaal naar wens voor Bosz, waardoor de stand-in van Luuk de Jong tegen Dortmund waarschijnlijk weer op de bank begint. Bakayoko was dit seizoen goed voor zes doelpunten en dertien assists.

PSV kan tegen Dortmund niet beschikken over Noa Lang, die nog geruime tijd uit de roulatie is met hamstringproblemen. Ook Guus Til en Armel Bella-Kotchap zijn er door blessures vermoedelijk niet bij. PSV en Dortmund trappen dinsdag om 21.00 uur af in het Philips Stadion.