PSV 'duwt door' voor Driouech: 'Over en weer worden spelletjes gespeeld'

PSV 'duwt door' voor Driouech: 'Over en weer worden spelletjes gespeeld'

1 februari - 08:58 Laatste update: 09:05
80

PSV blijft op Deadline Day inzetten op de komst van Couhaib Driouech, maar Excelsior ligt vooralsnog dwars. 'Over en weer worden er spelletjes gespeeld', meldt het Eindhovens Dagblad donderdagochtend.

PSV verlegde de aandacht even naar Million Manhoef, maar belde de aanvaller van Vitesse, die nu op weg is naar Championship-club Stoke City, razendsnel weer af. Excelsior reageerde door de interesse van stadgenoot Feyenoord 'volop te laten doorschemeren', schrijft het Eindhovens Dagblad.

PSV wilde aanvankelijk niet verder gaan dan 2,1 miljoen euro voor Driouech. Inmiddels bedraagt het bod ruim drie miljoen euro. Niels van Duinen, technisch manager van Excelsior, zet in op vijf miljoen euro en dat is de Eindhovenaren sowieso te gortig.

'Technisch manager Niels van Duinen wilde de boel volgens bronnen al afblazen, maar woensdagavond waren er nog altijd gesprekken met PSV', klinkt het. Het laatste nieuws van PSV-watcher Rik Elfrink is dat PSV nog altijd door probeert te duwen bij Excelsior.

PSV hoopt Driouech te kunnen overtuigen met het vooruitzicht om Champions League-voetbal te spelen. Ook heeft de Eredivisie-koploper een riante voorsprong op Feyenoord (twaalf punten). In Berlijn wacht Yorbe Vertessen nog altijd op groen licht uit Eindhoven.

#DoneDeal gaat LIVE! Om 10.00 uur en 16.00 uur praten we je op YouTube live bij over het laatste transfernieuws!