Been complimenteus: 'Van alle zomeraankopen maakt alleen hij Feyenoord beter'

Been complimenteus: 'Van alle zomeraankopen maakt alleen hij Feyenoord beter'

5 februari - 08:19
44

Mario Been ziet een aantal flinke vormproblemen bij Feyenoord. De oud-speler en trainer van de Rotterdammers ziet niet alleen spits Santiago Gimenez uit vorm zijn, maar het hele elftal valt hem tegen. Been geeft één speler wel complimenten.

"Het verschil in veldspel is wel echt enorm. Als je kijkt naar Atlético-uit en Lazio-thuis. Als je kijkt zijn de spelers qua bezetting op het veld wel gewoon hetzelfde", vertelt Been bij ESPN. De oud-trainer van de Rotterdammers vindt dat één zomeraankoop het wel weer goed doet. "Van alle zomeraankopen die we tot dusver hebben gezien, is alleen Stengs degene die het elftal versterkt. De rest zit op de bank en mag af en toe invallen. Daar wordt Feyenoord niet veel sterker van."

Been ziet, net als veel andere voetbalfans, ook dat Santiago Gimenez niet in zijn beste vorm is. De analist baalt hier ook van, maar heeft vertrouwen dat de Mexicaan terug kan komen. "Als aanspeelpunt is het heel matig wat hij de laatste tijd laat zien. Hij is de enige die zichzelf met hard werken terug kan vinden. De manier waarop hij op de bank zat tegen AZ, met die capuchon over zijn hoofd. Het zegt wel iets dat het bij hem ook knaagt."