Sturm Graz maakt borst nat na JCS-winst: tot 100x je inzet bij overwinning van PSV

Sturm Graz maakt borst nat na JCS-winst: tot 100x je inzet bij overwinning van PSV

07-08-2023 16:00

ADVERTORIAL – Dinsdagavond trapt PSV het Champions League-seizoen af met de eerste van de hopelijk twee voorrondes tegen Sturm Graz. De Eindhovenaren beginnen met een thuiswedstrijd tegen de Oostenrijkers. Bij JACKS.NL pak je nu tot 100x je inzet wanneer PSV wint!

PSV treedt aan met goede moed

Dat PSV met een goed humeur aan de wedstrijd tegen Sturm Graz gaat beginnen, staat vast. De Eindhovenaren wonnen vrijdagavond de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord. In De Kuip was het Noa Lang die de enige goal van de wedstrijd wist te maken en dat was voldoende voor de eerste prijs van het nieuwe seizoen.

Hoe werkt de actie van JACKS.NL?

Ga naar de website van JACKS.NL via één van de links in het artikel en maak een account aan. Na de verificatie ontvang je bij een storting van €20 de x50 boost. Stort je minimaal €100, dan verschijnt de x100 boost op je account. Ga vervolgens naar de wedstrijd PSV – Sturm Graz en zet in op 'Wedstrijdwinnaar: PSV'. Let op: het is belangrijk dat je deze bet uitkiest, anders verschijnt de boost niet op je betslip. De boost is beschikbaar voor elke nieuwe speler vanaf 24 jaar oud.

Wint PSV de wedstrijd? Dan pak je tot x100 je inleg! De maximale inleg is €1, maar minder inzetten mag ook. Winnen de Eindhovenaren niet? Dan verlies je maximaal €1.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.