Ten Hag raakt mogelijk smaakmaker kwijt: 'Moet nadenken of ik door wil gaan in PL'

Ten Hag raakt mogelijk smaakmaker kwijt: 'Moet nadenken of ik door wil gaan in PL'

1 mei - 13:15
10

Bruno Fernandes is mogelijk bezig aan zijn laatste maanden bij Manchester United. De Portugese spelmaker, een van de weinige lichtpunten in een verder grijs United-seizoen, twijfelt of hij na komende zomer nog actief wil zijn in de Premier League

Zowel de BBC als The Telegraph wist deze week te melden dat United bereid is om biedingen te accepteren op vrijwel alle spelers. Er gaat waarschijnlijk een behoorlijke bezem door de huidige ploeg. Mogelijk vertrekt ook Fernandes. "Het ligt natuurlijk niet alleen aan mij", vertelt de aanvallende middenvelder, opgetekend door The Telegraph

Wedden

Meer odds

"Een speler moet zich thuis voelen bij een club, maar tegelijkertijd moet ook de club de speler graag binnenboord willen houden", vervolgt Fernandes, die zich niet al te veel bezig houdt met zijn toekomst. "Ik denk er niet veel over na. Ook omdat dit seizoen teleurstellend is, zowel op persoonlijk vlak als op collectief vlak."

Toch geeft de pupil van manager Erik ten Hag iets prijs. "Als je wil dat ik eerlijk ben: ik moet nadenken of ik door wil gaan in de Premier League, maar die keuze maak ik pas na de FA Cup-finale en na het EK, want er is niks belangrijker dan dat op dit moment."

De 29-jarige Fernandes, die op Old Trafford nog een contract heeft tot medio 2026, streek in de winter van 2020 neer bij United. In 230 officiële wedstrijden voor de club maakte hij 79 doelpunten, 64 keer was hij aangever.