Chelsea-fans verstoren steunbetuiging aan Oekraïne met gezang voor Abramovich

Chelsea-fans verstoren steunbetuiging aan Oekraïne met gezang voor Abramovich

05-03-2022 16:31
73

Fans van Chelsea hebben de steunbetuiging voor het Oekraïense volk voorafgaand aan de competitiewedstrijd bij Burnley verstoord. Vanuit het uitvak werd de naam van Roman Abramovich gescandeerd.

Dit weekend wordt er voor iedere wedstrijd in de Premier League stilgestaan bij het leed dat het Oekraïense volk moet doorstaan. Met diverse steunbetuigingen wil men duidelijk maken dat er geen plaats is voor oorlog in de wereld en dat iedereen rond het Engelse competitievoetbal er voor de Oekraïeners is.

Wedden

Meer odds

Ook op Turf Moor werd er actie gevoerd en was het de bedoeling dat er voorafgaand aan de wedstrijd van Burnley tegen Chelsea geklapt zou worden. Dat werd echter verstoord door de Blues-fans in het uitvak, die de naam van Roman Abramovich scandeerden. Dat komt de aanhang op weinig sympathieke reacties te staan.

Abramovich maakte afgelopen week bekend dat hij Chelsea wil verkopen. De Russische oligarch heeft veel van zijn fortuin te danken aan president Poetin en dus is het scanderen van zijn naam op zijn minst dubieus te noemen. Abramovich heeft wel bekend gemaakt dat hij de Oekraïense slachtoffers financieel wil steunen.