Feyenoord maakt indruk: 'Oppassen geblazen, ze bleven maar rennen'

Feyenoord maakt indruk: 'Oppassen geblazen, ze bleven maar rennen'

20-07-2023 15:07
43

Ramiz Zerrouki raakte vorig seizoen diep onder de indruk van Feyenoord en trainer Arne Slot, vertelt hij in een interview met Voetbal International. Nu speelt de van FC Twente overgekomen middenvelder zelf in De Kuip.

Zerrouki is vooral te spreken over de intensiteit waarmee Slot zijn kampioensploeg liet spelen. "Ze konden het opbrengen te blijven gáán", deelt hij zijn ervaring als Twente-speler. "Voor mij is dát waar ik hard voor wil gaan werken. Ik weet dat ik het kan, nu krijg ik de kans. Daarbij wil ik me ook in het laatste gedeelte van het veld ontwikkelen, bepalender zijn. Bij een club als Feyenoord kom je vermoedelijk als middenvelder vaker in die zone."

Wedden

Meer odds

Het viel Zerrouki op dat Feyenoord veel wedstrijden in de slotfase wist te beslissen. "Feyenoord was vorig jaar de enige ploeg waartegen ik heb gespeeld en waarbij ik na zeventig minuten dacht: Oppassen geblazen. De spelers bleven maar rennen. Bij andere teams keek je naar het scorebord en wist je wel dat je ging winnen; even gas geven en het was voor mekaar", besluit de middenvelder, die deze zomer zijn langverwachte krabbel zette in De Kuip.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Emile Schelvis!