LIVE: Ajax en PSV winnen eenvoudig in de tweede ronde KNVB Beker (gesloten)

LIVE: Ajax en PSV winnen eenvoudig in de tweede ronde KNVB Beker (gesloten)

15-12-2021 22:51 Laatste update: 22:51
350

Feyenoord, PSV en Ajax komen woensdagavond alle drie in actie in de tweede ronde van de KNVB Beker. Voor de Rotterdammers staat gelijk de loodzware uitwedstrijd tegen FC Twente op het programma, terwijl Ajax in eigen huis tweededivisionist BVV Barendrecht ontvangt. PSV moet in Limburg Fortuna Sittard zien te verslaan voor een plekje in de derde ronde. VoetbalPrimeur houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

In de Grolsch Veste trappen FC Twente en Feyenoord om 18.00 uur af. Vorig seizoen eindigde het bekersprookje voor de Rotterdammers in de kwartfinale, toen sc Heerenveen te sterk was. Feyenoord won de beker voor het laatst in 2018. Mede dankzij een prachtig stiftje van Robin van Persie won de Stadionclub in de finale met 0-3 van AZ. 

Wedden

Meer odds

Ajax en PSV beginnen om 21.00 uur aan hun bekeravontuur. Voor de Amsterdammers zou Barendrecht niet voor problemen moeten zorgen. Het ligt in de lijn der verwachting dat Erik ten Hag met het oog op de Klassieker aanstaande zondag de nodige wissels zal toepassen. Naci Ünüvar, Youri Regeer en Amourricho van Axel Dongen zitten in elk geval bij de wedstrijdselectie van Ajax.

Roger Schmidt heeft zijn spelers al direct op scherp gezet. De Duitse trainer ziet een bekertoernooi als iets speciaals en wil de dennenappel maar al te graag omhoog houden. De laatste eindzege van PSV dateert uit het seizoen 2011/2012.