Van Hanegem hekelt Feyenoorder: 'Moet minder voor de spiegel staan'

Van Hanegem hekelt Feyenoorder: 'Moet minder voor de spiegel staan'

25-12-2023 14:13 Laatste update: 14:43
37

Willem van Hanegem is niet te spreken over de recente prestaties van Igor Paixão. Hoewel de aanvaller eindelijk weer een doelpunt maakte in het bekerduel met FC Utrecht, is De Kromme niet tevreden met zijn algehele spel.

In de Willem & Wessel-podcast van het Algemeen Dagblad deelde Van Hanegem zijn ongenoegen. "Goed dat Paixão scoorde, anders hadden ze hem direct weg moeten sturen. Hij speelt echt niet meer zoals hij zou moeten. En dan loopt hij maar duimpjes uit te delen. Ik denk dan: speel gewoon beter", merkte het Feyenoord-icoon op.

Wedden

Meer odds

Hoewel hij erkent dat Paixão talent heeft, benadrukte Van Hanegem dat de speler minder ijdel moet zijn. "Hij moet minder voor de spiegel staan. Dat is veel beter," voegde hij eraan toe. Hierbij verwees hij overigens niet naar het controversiële filmpje van Paixão dat eerder circuleerde.
 
Van Hanegem wees ook op het verschil met vorig seizoen en benadrukte dat Feyenoord een extra vleugelaanvaller moet aantrekken tijdens de komende transferperiode. "Ik vind dat ze een goede buitenspeler moeten halen. Dat hoeft niet eens een speler te zijn die er zes passeert, maar het moet iemand zijn die slim is", aldus Van Hanegem.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)