'Transferdreun Van Bommel: Atlético betaalt 27 miljoen voor beste speler Antwerp'

'Transferdreun Van Bommel: Atlético betaalt 27 miljoen voor beste speler Antwerp'

23 januari - 21:20 Laatste update: 21:58
62

Een gevoelige transferklap dreigt voor Mark van Bommel: Arthur Vermeeren, middenvelder van Royal Antwerp FC, is hard op weg naar Atlético Madrid. Volgens Het Laatste Nieuws is er een bod van zo'n 27 miljoen euro binnengekomen op De Bosuil.

Het geboden bedrag, inclusief bonussen, kan op goedkeuring rekenen van Antwerp, klinkt het. Vermeeren heeft nu de sleutel in handen. Als hij een akkoord weet te bereiken met Atlético, dan stapt de achttienjarige middenvelder binnen enkele dagen op het vliegtuig naar Madrid om zijn droomtransfer af te ronden.

Wedden

Meer odds

Atlético deed de laatste weken nog bescheiden pogingen voor Vermeeren, maar gaf dinsdag opeens gas. 'Van een openingsbod van 12 miljoen exclusief een aantal bonussen tot een ultieme poging van een slordige 27 miljoen euro, extra’s inbegrepen', schrijft HLN. Antwerp vroeg aanvankelijk 30 miljoen voor zijn groeibriljant, die ook in de belangstelling stond van RB Leipzig.

Vermeeren brak in het kampioensjaar van Antwerp door onder de vleugels van Van Bommel. Vorige week werd hij uitgeroepen tot Talent van het Jaar in België. Antwerp ondernam nog pogingen om de tweevoudig international tot het einde van het seizoen te kunnen huren, maar dat ziet Atlético Madrid niet zitten.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!