Driessen laakt ophef rond Ajax: 'Paniekzaaierij van de buitenkant'

Driessen laakt ophef rond Ajax: 'Paniekzaaierij van de buitenkant'

7 maart - 14:56
42

Valentijn Driessen ziet de commotie rond de technische staf en de trainingen bij Ajax als 'paniekzaaierij van de buitenkant', zo geeft de journalist van De Telegraaf aan in aanloop naar het duel van Ajax met Aston Villa in de Conference League.

Op de vraag of de rust is wedergekeerd bij Ajax, geeft Driessen te kennen dat de hectiek wat overtrokken is. "Paniekzaaierij van de buitenkant. Intern denk ik dat alles redelijk goed geregeld is en als spelers willen trainen, prima. Dan komen ze trainen", zo stelt de journalist.

Wedden

Meer odds

"En als een assistent-trainer even weg is of iets minder te vertellen heeft, is dat wel begrijpelijk, omdat John van 't Schip zijn eigen assistent heeft meegenomen waarmee hij kan lezen en schrijven", vervolgt Driessen. "Maduro is voor hem in feite natuurlijk een onbeschreven blad. Daarmee moet je dan leren werken en dat zal in de loop van tijd wel of niet goed gaan, dat merken we vanzelf, maar ik denk niet dat er veel commotie is in die technische staf en ook niet tussen die staf."