'Crisisberaad bij Ajax: Keizer mag seizoen hoe dan ook afmaken in Amsterdam'

'Crisisberaad bij Ajax: Keizer mag seizoen hoe dan ook afmaken in Amsterdam'

02-10-2017 00:04
41

Marcel Keizer zou ook bij een nederlaag tegen sc Heerenveen aan mogen blijven als Ajax-trainer. Tijdens een crisisberaad werd besloten dat de trainer ongeacht het resultaat in Friesland het seizoen zou afmaken in Amsterdam.

Dat meldt De Telegraaf zondagavond. Na de 1-2 thuisnederlaag tegen Vitesse van vorige week werd de druk op Keizer flink opgevoerd. De directie van Ajax plande een spoedberaad in, waarin de toekomst werd besproken. Daarin werd duidelijk dat Keizer ook bij een nederlaag tegen Heerenveen aan zou blijven als Ajax-trainer. Die nederlaag kwam er niet: de Amsterdammers keerden met een ruime 0-4 overwinning huiswaarts.

Wedden

Meer odds

Ajax beleeft met acht verliespunten uit zeven competitiewedstrijden een slechte start van het seizoen. Keizer opende de competitie met een 2-1 nederlaag bij Heracles Almelo. Daarna werden er punten verspeeld tegen ADO Den Haag (1-1) en Vitesse (1-2). Voor aanvang van de competitie werden de Amsterdammers al uitgeschakeld in de Champions League en de Europa League. In de Eredivisie staat Ajax nu zesde.