Ghana maakt selectie voor de Afrika Cup bekend: Wel Kudus, geen Partey

Ghana maakt selectie voor de Afrika Cup bekend: Wel Kudus, geen Partey

1 januari - 16:10 Laatste update: 16:29
10

De selectie van Ghana is bekendgemaakt voor de Afrika Cup van 2024. Voormalig Ajacied Mohammed Kudus gaat mee naar het toernooi in Ivoorkust, Arsenal-middenvelder Thomas Partey is niet van de partij.

Dat Kudus geselecteerd zou worden door bondscoach Chris Hughton, werd al verwacht. De voormalig Ajax-speler presteert goed bij West Ham United en hielp met een goal tegen de Centraal-Afrikaanse Republiek. Thomas Partey ontbreekt in de selectie en dit is een grote aderlating voor Ghana. De middenvelder blijft in Londen om te herstellen van een blessure. 

Wedden

Meer odds


 
Ghana heeft verder een aantal spelers uit de Jupiler Pro League naar beschikking. Odoi namens Club Brugge in de verdediging, Ashimeru namens Anderlecht op het middenveld en Genk-speler Paintsil mag de aanval van de Black Stars versterken. Zo zijn onze Zuiderburen aardig vertegenwoordig in de Ghanese selectie.

Wil je niets missen van Marokko en al het moois op de Afrika Cup? VoetbalPrimeur lanceert een nieuwe show: VP's Atlas Leeuwen, vanaf januari als podcast op Spotify en als video op ons YouTube-kanaal te zien!