'Onderhandelingen rond Boadu in impasse: Monaco werkt niet mee met Twente’

'Onderhandelingen rond Boadu in impasse: Monaco werkt niet mee met Twente’

30 januari - 21:50 Laatste update: 22:12
93

AS Monaco lijkt niet van plan om Myron Boadu naar FC Twente te laten gaan. De 23-jarige spits zou wel oren hebben naar een tijdelijke overgang naar de Grolsch Veste, maar de onderhandelingen lijken vast te lopen. 

In Monaco hebben ze aanzienlijk minder haast dan in Enschede. Volgens TC/Tubantia heeft de nummer vier van de Ligue 1 meerdere aanbiedingen voor Boadu op tafel liggen en neemt de club alle tijd deze te beoordelen. Volgens de krant kunnen andere clubs financieel meer bieden dan FC Twente, al lijkt Boadu een sterke voorkeur voor het Enschedese verhaal te hebben. 

Wedden

Meer odds

Dat Twente haast heeft met het aantrekken van Boada is geen geheim. Eerste spits Manfred Ugalde vertrok voor een recordbedrag naar Spartak Moskou en potentiële opvolgers Lequincio Zeefuik, Noah Ohio en Sydney van Hooijdonk kozen een ander pad. Dat de nood hoog is bij Twente, blijkt wel uit het feit dat technisch directeur Arnold Bruggink zondag een bliksembezoek bracht aan Monaco en daar zelfs de topper tegen Feyenoord voor liet schieten. 

Op Instagram laat Boadu van zich horen. Op zijn story lijkt hij de oud-spits van AZ te verwijzen naar de stroeve onderhandelingen tussen AS Monaco en FC Twente. 'Never seen this in my life', schrijft Boadu, gevolgd door een facepalm-emoticon. De story is inmiddels verwijderd. FC Twente en AS Monaco hebben nog tot donderdagavond 00.00 de tijd om tot een akkoord te komen.