'De Jong heeft 'andere mogelijkheden', maar transfer naar Sevilla is bijna rond'

'De Jong heeft 'andere mogelijkheden', maar transfer naar Sevilla is bijna rond'

28-06-2019 06:45 Laatste update: 07:33
96

PSV is bereid om mee te werken aan een transfer van topscorer Luuk de Jong, laat het Eindhovens Dagblad vrijdagochtend weten. De 28-jarige aanvalsleider staat in de nadrukkelijke belangstelling van Sevilla.

Het ED meldde donderdagavond al dat PSV een vraagprijs tussen de twaalf en vijftien miljoen euro in zijn hoofd heeft. De Andalusiërs lijken bereid om dit bedrag naar Eindhoven over te maken. De Jong heeft volgens de ochtendkrant nog 'andere mogelijkheden', maar een verhuizing naar Sevilla lijkt het meest aannemelijk. De Telegraaf stelt vrijdagochtend dat PSV al bijna rond is met de nummer zes van het voorbije Primera Division-seizoen: een deel van de transfersom zal doorgesluisd worden naar Borussia Mönchengladbach, waar De Jong tussen 2012 en 2014 onder contract stond.

Wedden

Meer odds

PSV lijkt niet de transfermarkt op te gaan om een vervanger voor De Jong te zoeken. Maxi Romero werd onlangs verhuurd aan zijn oude club Vélez Sarsfield, maar Sam Lammers keert terug van zijn verhuurperiode bij sc Heerenveen en ook Donyell Malen en Joël Piroe kunnen in de punt van de aanval spelen.