'Ajax geeft gas en gaat vol voor Feyenoord-doelwit Grillitsch én Ocampos'

'Ajax geeft gas en gaat vol voor Feyenoord-doelwit Grillitsch én Ocampos'

29-08-2022 21:30
356

Ajax heeft zich bij TSG Hoffenheim gemeld voor Florian Grillitsch. De 27-jarige Oostenrijker is serieus in beeld in Amsterdam, terwijl ook Feyenoord hem in het vizier heeft. Ajax hoopt snel toe te slaan. Ook Lucas Ocampos moet naar de club komen.

Dat melden De Telegraaf, Voetbal International en Gerjan Hamstelaar. Saillant detail is dat ook Feyenoord vergaande belangstelling heeft voor Grillitsch. Mogelijk dat de hernieuwde interesse in Ramiz Zerrouki van FC Twente iets zegt over de huidige stand van zaken. Grillitsch is momenteel transfervrij, maar zijn Bundesliga-salaris zou nog een obstakel kunnen vormen voor Ajax. Hij is een bekende van trainer Alfred Schreuder, die ook voor Hoffenheim gewerkt heeft.

Wedden

Meer odds

Ocampos
Met de Antony-miljoenen, die voor 100 miljoen euro naar Manchester United gaat, hoopt Ajax Ocampos naar Amsterdam te halen. De 28-jarige Argentijnse buitenspeler van Sevilla zou volgens De Telegraaf iets meer dan 15 miljoen euro moeten kosten. Ocampos ziet een overstap naar Ajax zelf wel zitten. 

De komst van Hakim Ziyech lijkt definitief van de baan. Zowel Ajax als Ziyech wilde graag, maar over de voorwaarden werden de betrokken partijen het niet eens.