Update: 'Greenwood op haar na speler in Spanje, Lazio inmiddels afgehaakt'

Update: 'Greenwood op haar na speler in Spanje, Lazio inmiddels afgehaakt'

01-09-2023 23:22 Laatste update: 02-09-2023 00:12
30

Getafe wil zich vlak voor het sluiten van de transfermarkt nog versterken met Mason Greenwood. De 21-jarige aanvaller, die transfervrij is sinds zijn contractontbinding bij Manchester United, is volgens The Athletic momenteel aan het onderhandelen met de Spaanse club. 

Het doorgaans goed geïnformeerde Engelse medium weet dat beide partijen momenteel met elkaar om de tafel zitten. Of de deal uiteindelijk rondkomt, zal nog moeten blijken. Naast Getafe zou ook Lazio in de race zijn voor de vleugelaanvaller. Dat meldde transferexperst Gianluca Di Marzio eerder op de dag al. Waar zijn persoonlijke voorkeur ligt, is vooralsnog onbekend. 

Wedden

Meer odds

Greenwood is sinds 21 augustus officieel geen speler meer van United. Begin 2022 werd hij door de Engelse politie gearresteerd. Greenwood werd ervan verdacht zijn partner Harriet Robson te hebben mishandeld en verkracht. United besloot de Engelsman voor onbepaalde tijd te schorsen. De aanklachten kwamen uiteindelijk te vervallen, maar de Engelse grootmacht besloot toch om afstand van de aanvaller te nemen. Greenwood speelde zijn laatste wedstrijd op 22 januari 2022.

Update: Greenwood lijkt inderdaad aan de slag te gaan bij Getafe. The Athletic weet te melden dat de Spaanse club optimistisch is en verwacht dat al het papierwerk snel kan worden afgerond. Van interesse van Lazio is op dit moment geen sprake meer.