De Telegraaf: deze dertien Ajax-spelers kwamen op eigen initiatief trainen

De Telegraaf: deze dertien Ajax-spelers kwamen op eigen initiatief trainen

1 maart - 19:06
46

Ajax heeft vrijdag met een select groepje getraind richting zondag, als de wedstrijd tegen FC Utrecht op het programma staat. De Telegraaf weet welke dertien spelers er op het veld stonden.

Er was eerder op de vrijdag opschudding, omdat trainer John van 't Schip de selectie van Ajax een vrije dag had gegeven. De spelers waren afgelopen maandag én dinsdag ook al vrij, waardoor meerdere spelers op eigen initiatief naar de club kwamen om te trainen. De Telegraaf meldt nu dat Van 't Schip wegens 'een dreigend gebrek aan frisheid' aanvankelijk nog een vrije dag had ingelast.

Wedden

Meer odds

Een deel van de Ajax-selectie gaf de voorkeur om toch het veld op te gaan. Tijdens de training van vrijdag stonden doelmannen Diant Ramaj, Jay Gorter, Geronimo Rulli en Remko Pasveer en veldspelers Kenneth Taylor, Sivert Mannsverk, Kristian Hlynsson, Jordan Henderson, Tristan Gooijer, Borna Sosa, Ahmetcan Kaplan en Jorrel Hato op het veld, meldt de ochtendkrant.

Steven Bergwijn was nummer dertien. Hij is nog geblesseerd en verrichte enkel loopwerk. Steven Berghuis en Brian Brobbey werden door de medische staf behandeld. Van 't Schip gaf eerder op de dag al aan dat Josip Sutalo met een kwetsuur kampt.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met Ali Boussaboun!