Sky: Bayern doet komende dagen eerste bod op De Ligt: 'Gesprekken verliepen goed'

Sky: Bayern doet komende dagen eerste bod op De Ligt: 'Gesprekken verliepen goed'

07-07-2022 23:24 Laatste update: 08-07-2022 00:35
17

Bayern München is een groot eerste bod op Matthijs de Ligt aan het voorbereiden. Volgens de Duitse tak van Sky Sports moet dat bedrag rond de zestig miljoen euro liggen. 

Deze week werd bekend dat sportief directeur Hasan Salihamidzic naar Turijn is gevlogen. BILD meldde woensdag dat de ontmoeting met de sportief directeur met Juventus, Federico Cherubini, al heeft plaatsgevonden. De Ligt zou zijn ja-woord al hebben gegeven aan Der Rekordmeister en nu is het aan de Duitse club om De Oude Dame te overtuigen met een transferbedrag. Het medium meldt dat de verdediger ruim zestig miljoen euro moet kosten om los te wikken. De gesprekken zouden 'respectvol en prettig' zijn verlopen.

Wedden

Meer odds

De vraagprijs voor De Ligt wordt geschat op 75 miljoen euro, maar de Italiaanse club zou zomaar nog hoger in de boom gaan zitten. De verdediger kwam in 2019 over van Ajax en ligt tot 2024 vast in Turijn. Juventus werd het afgelopen seizoen teleurstellend vierde in de Serie A. Nummer drie Napoli behaalde maar liefst negen punten meer in de competitie.