Opsteker Overmars en Van Bommel: Antwerp-eigenaar investeert 47,5 miljoen

Opsteker Overmars en Van Bommel: Antwerp-eigenaar investeert 47,5 miljoen

20-02-2023 13:54 Laatste update: 14:06
117

Positief nieuws voor Marc Overmars en Mark van Bommel: Royal Antwerp FC kan binnenkort weer een flinke kapitaalinjectie verwachten van Paul Gheysens. De steenrijke eigenaar kondigt aan nog eens 47,5 miljoen euro te investeren in The Great Old. 

Antwerp kan het geld goed gebruiken. De ambitieuze Belgische club boekte onlangs een recordverlies van 31,5 miljoen euro en zal de investering van Gheysens onder meer gebruiken om de rode cijfers te compenseren. Daarmee voorkomt Antwerp dat het in de problemen komt bij de licentiecommissie.

Onder meer Het Nieuwsblad meldt op basis van het jaarverslag van Antwerp dat Gheysens rond het einde van het seizoen nog eens 47,5 miljoen wil investeren in de club van technisch directeur Overmars en trainer Van Bommel. In het verleden pompte hij al 114,6 miljoen euro in de club. 

Bij de nummer drie in de Jupiler Pro League zijn momenteel ook Vincent Janssen, Gyrano Kerk (gehuurd van Lokomotiv Moskou), Calvin Stengs (gehuurd van OGC Nice) en Jurgen Ekkelenkamp actief.