Feyenoord kent het belang van Roma-return: 'Het zijn de krenten in de pap'

Feyenoord kent het belang van Roma-return: 'Het zijn de krenten in de pap'

19-04-2023 13:43
51

Oussama Idrissi kijkt reikhalzend uit naar de Europa League-return tegen AS Roma. De Feyenoord-buitenspeler laat zijn licht schijnen op het duel in Stadio Olimpico.

Idrissi kijkt uit naar de return in Rome. "Het zijn natuurlijk de krenten in de pap. Een mooi affiche. Dat was vorige week ook zo thuis met een beladen Kuip, die achter ons stond om een resultaat te halen. Dat hebben we ook gedaan in eerste instantie", vertelt de vleugelspeler in gesprek met de clubkanalen. "We zijn op de helft. Ik denk dat er in een kolkend Stadio Olimpico een mooie battle op ons te wachten staat, dus dat het een mooi affiche is, weet ik wel zeker."

Wedden

Meer odds

Idrissi verwacht dat Roma-trainer José Mourinho met een iets ander strijdplan zal aankomen dan een week geleden in De Kuip. "We weten dat Roma een ploeg is die defensief heel goed staat. Dat zullen ze weer doen, maar ze zullen nog sneller het moment zoeken om meer druk te geven en op zoek te gaan naar doelpunten", zegt de aanvaller. "Dan ontstaat er meer ruimte voor ons. Wij moeten daar 95 minuten lang gedisciplineerd een goede pot neerzetten."

Feyenoord speelt aankomende donderdag om 21.00 uur tegen AS Roma. De Rotterdammers verdedigen een 1-0 voorsprong in Italië.