De Lang komt met nieuwe Ajax-update: Ook deze onderhandelingen lopen nog

De Lang komt met nieuwe Ajax-update: "Ook deze onderhandelingen lopen nog"

8 januari - 11:47
61

Ajax is niet alleen bezig met een contractverlenging voor Jorrel Hato. Ook de gesprekken met Gabriel Misehouy en Ar'Jany Martha, wiens contracten aflopen, lopen nog steeds. Kelvin de Lang hoopt binnen afzienbare tijd op goed nieuws.

De Lang en zijn Ajax-collega's zijn 'ermee bezig', vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "In het algemeen kan ik zeggen dat we graag verder gaan met jongens die heel graag voor Ajax spelen. Wij vinden dat we juiste club zijn - en dat is ook bewezen in cijfers - om een kans te krijgen en je als jonge speler door te ontwikkelen. We hebben een sportief plan en hopen dat spelers daar in mee willen."

Wedden

Meer odds

Maar ook Ajax heeft een limiet, benadrukt De Lang. "We proberen onze talentvolle jeugd te behouden, maar niet ten koste van alles. Ook deze onderhandelingen (met Misehouy en Martha, red.) lopen nog."

Martha krijgt van trainer John van 't Schip regelmatig speeltijd als linksback, terwijl Misehouy nog altijd wacht op zijn kans. Het is geen geheim dat het vermeende doelwit van Manchester City staat te trappelen. "Zijn beste vrienden (Silvano Vos en Amourricho van Axel Dongen, red.) zitten nu in de kleedkamer van het eerste en Misehouy zit nog bij Jong Ajax", zei zaakwaarnemer Guido Albers daar vorige week over in #DoneDeal, de transferpodcast van VoetbalPrimeur.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, PSV en Feyenoord!