'Zidane wijst ochtend na Champions League-afstraffing aanbieding Real Madrid af'

'Zidane wijst ochtend na Champions League-afstraffing aanbieding Real Madrid af'

06-03-2019 19:02
63

Zinedine Zidane is woensdagochtend door Florentino Perez gevraagd terug te keren naar Real Madrid. Dat meldt oud-voorzitter Ramon Calderon bij de BBC.

Calderon beweert dat Zidane de ochtend na de Champions League-afstraffing door Ajax (1-4) een belletje kreeg van Perez. De Real-president kreeg echter nul op het rekest. "Perez heeft Zidane gevraagd om terug te komen, maar hij voelt daar niets voor. Niet nu, heeft Zidane gezegd", aldus Calderon in gesprek met BBC Radio 5 Live.

Wedden

Meer odds

Zidane zou wél de deur op een kier hebben gezet voor Real Madrid. "Misschien komt hij in juni alsnog terug", aldus Calderon. De 46-jarige Zidane vertrok afgelopen zomer, vijf dagen na de derde opeenvolgende Champions League-overwinning van Real. Hij is sindsdien clubloos.

Na het vertrek van Zidane ging het snel bergafwaarts in Madrid. Opvolger Julen Lopetegui werd binnen enkele maanden ontslagen en trainer Santiago Solari krijgt de verzadigde ploeg ook niet aan de praat. Real is uitgeschakeld in de Champions League en Copa del Rey en staat in de competitie twaalf punten achter koploper FC Barcelona.