'Agenten Stam gaan naar Argentinië voor versterkingen Feyenoord'

'Agenten Stam gaan naar Argentinië voor versterkingen Feyenoord'

30-07-2019 10:49
184

Feyenoord hoopt zich nog te versterken met een centrale verdediger en een spits. Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam van Voetbal International weet dat de Rotterdammers op korte termijn naar Argentinië gaan.

"De agenten van Stam gaan naar Argentinië om te kijken of het mogelijk is om een centrale verdediger en een spits te halen", zegt Krabbendam bij Voetbalpraat op FOX Sports. "Sjaak Troost (technisch directeur, red.) heeft zich omringd met Dirk Kuyt, Stanley Brard (hoofd opleidingen, red.) en Jaap Stam, een soort technisch hart."

Wedden

Meer odds

Troost, Kuyt, Brard en Stam bepalen welke spelers eventueel geschikt zijn voor Feyenoord. "Zij overleggen welke spelers ze wel of niet moeten kopen. Stam heeft een soort vetorecht. Als Kuyt en Brard met iemand komen, kan Stam zeggen dat hij hem niet wil."

Danylo Sikan is in het Oekraïnse geruchtencircuit gelinkt aan Feyenoord. De spits van Shakhtar Donetsk draagt echter wel een behoorlijk prijskaartje met zich mee. "Die moet drie miljoen kosten, maar er is geen euro. Die naam zal ongetwijfeld op het lijstje van Sjaak en Rob (zaakwaarnemer Jansen, red.) staan, maar volgens mij komt die niet", zegt Krabbendam.